Størrelsesguide til golfhandsker


Golfhandsker fra HJ Glove

Fantastiske golfhandsker med utrolig pasform fra USA med produktion i Asien. De fleste af handskerne fås i normale størrelser samt Cadet.

Dame og herre

Lange fingre som passer en smal og lige hånd. Oplever du at dine handsker sidder løst i håndfladen, så er dette din størrelse.

Cadet

Korte fingre, passer til den brede hånd. Går du et niveau op i størrelse fordi normale handsker sidder for tight omkring dine fingre og/eller håndflade, men fingrene bliver for lange på handsken, så er Cadet din model

Golfutrustning du inte vill vara utan i sommar

Nøje udvalgt golfudstyr til alle golfspillere

Vi hos Out of Bounds er nøje med hvilken type af golfudstyr vi sælger. Vi vil ikke bare sælge en masse produkter. Vi vil være sikre på at vi tilbyder det bedste udstyr til hvert eneste formål. Hvert år reviderer vi produkterne og udvælger nøje hvilket udstyr vi skal tilbyde vores kunder. Hver medarbejder skal så læse op på, og lære sig udstyrets funktioner. Men måske det vigtigste: Det udstyr vi sælger er også det udstyr vi spiller golf med! Så på den måde kan vi give personlige råd og gode tips til hvilket golfur du bør købe, eller hvilken golfbag, som passer allerbedst til din golfvogn. Vi håber du finder det udstyr du søger!

Flere oplysninger om Golfvogne » Flere oplysninger om Tees » Flere oplysninger om Golf greb » Flere oplysninger om Golfbags » Flere oplysninger om Rejsetasker » Flere oplysninger om Golf ure » Flere oplysninger om Golftilbehør » Flere oplysninger om Træningsredskaber » Flere oplysninger om Golfamore » Flere oplysninger om Golf handsker »

Kategorier