Golfure, GPS og sensorer fra Garmin


GPS-ur - en kæmpe hjælp!

GPS-uret, der i daglig tale kaldes for et golfur, er et fantastisk værktøj for alle golfspillere. Med avanceret teknologi og et stilfuldt design, er et GPS-ur i dag, et oplagt værktøj for enhver golfspiller.

Ved hjælp af GPS-satellitter, kan du hurtigt få en præcis afstandsmåling til greenen, ofte gives afstanden til forkanten, bagkanten og midt green. Afstand til vand, bunkere og andre forhindringer er også almindeligt, blandt mange varianter af golfure.

Ur og handske

Hvem kan bruge et golfur?

Alle! Vi anbefaler et GPS-ur til dem, der ønsker at få et bedre overblik over alle afstande på banen og også få en idé om, hvor langt du slår. De fleste ure er meget brugervenlige og fleksible.

Når du starter uret før en golfrunde, søger uret efter GPS. Når dette er gjort, kommer du frem til alle de nærliggende informationer, og du vælger dermed let det jern eller kølle, du dermed planlægger at slå med. Dermed får du muligvis alle de informationer, der er nødvendige for dig, direkte på din arm. Afstand til bunkere, vandforhindringer, doglegs og meget mere.

GPS-uret er altid baseret på det punkt du er ved, når du aflæser. Med batterilevetid i GPS-tilstand, i op til 15 timer er det ikke noget problem at bære uret hele dagen på golfbanen.

Golfur, et fantastisk værktøj

De forskellige prisniveauer blandt ure skyldes normalt to forskellige ting

  • Funktion
  • Design

De lidt billigere ure, giver dig afstand til det vigtigste på banen. Derudover giver de dyrere ure funktioner som fx baneguides, større muligheder for at få målinger til at vælge steder på banen, Bluetooth-forbindelse samt andre sportsprofiler som løb, svømning osv. Bluetooth giver dig mulighed, for at parre uret med din mobiltelefon. Efterfølgende kan du spore dine fremskridt i Garmins egen golfapp. Sensorer som Garmins CT10 kræver et ur, som er udstyret med Bluetooth. CT10 giver dig et bedre overblik over, hvordan dine slag ser ud, hvor langt du slår, og hvor på banen du slår dine slag.

Uret, designet og kvaliteten viser sig tydeligt frem, i alle prisniveauer. De dyrere ure er normalt lavet i lidt mere holdbare materialer.

GPS-ure er velegnede til dem, der ønsker, at golfrunden skal forløbe hurtigt og glidende. Men golfure, er også en klar fordel, hvis du ønsker at få den rigtige afstand til flaget, uden at skulle gå med baneguides eller tage sin kikkert frem ved hvert eneste slag.

Hvis du har flere spørgsmål om hvilket ur, der vil passe bedst til dig, er du mere end velkommen til at kontakte os!