• 📦 Fri fragt ved ordrer over 499,-
  • Over 150 000 tilfredse kunder
  • Rådgivning fra eksperter
  • 🚚 Hurtig levering inden for 1-2 dage
  • Mere end 300 forskellige modeller
Til checkout (0)

Levering og returnering


Fragtomkostningerne

Levering koster 39 kr. Hvis dit køb er over 499 kr leveres dine varer fragtfrit.

Hvor lang er vores leveringstid?

Din ordre pakkes og leveres indenfor 1-2 dage.

Jeg har ikke fået besked endnu.

Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med at finde din forsendelse. Det kan være, at nogle oplysninger i leveringsadressen er forkerte. Er telefonnummeret du indtastede korrekt? Det er en almindelig fejl, som desværre gør, at fragtfirmaet ikke kan få fat på dig! Du kan altid følge din forsendelse i det respektive fragtfirmaets app.

Min levering er blevet returneret til jer, hvad gør jeg nu?

Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig videre. For at fremskynde din sag skal du angive årsagen til, at pakken er blevet returneret. For eksempel at du ikke har haft tid til at hente den eller ikke har fået besked. Men der kan også være andre årsager, som vi mere end gerne vil hjælpe dig med at finde ud af.

Min levering er havnet på det forkerte leveringssted!

Dette kan skyldes flere forskellige årsager. Der kan være en fejl i leveringsadressen, men din pakke kan også være fejlsorteret. Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig med at arrangere det for dig.

Jeg har bestilt hos Budbee

Budbee Box – Når du vælger at bestille med Budbee Box, leverer Budbee til den nærmeste mulige boks til den leveringsadresse du har oplyst, da du afgav din ordre, medmindre du aktivt vælger at skifte til en anden boks. Dit telefonnummer skal være korrekt i din leveringsadresse, så du kan spore din forsendelse og modtage din kode fra Budbee, når pakken er leveret. Når din pakke kommer i boxen, får du besked, men kan også se din pinkode til æsken i Budbees app. Budbee box er en meget praktisk leveringsmetode, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil afhente din pakke.

Budbee hjemmelevering – Hjemmelevering med Budbee foregår normalt mellem klokken 17-22.30. Du modtager en besked fra din chauffør, når din pakke er på vej, og du kan også følge din levering i Budbees-appen. Du kan selv vælge, om det er i orden, at pakken står uden for din dør, hvis du ikke er hjemme. Du kan også vælge leveringsdagen sammen med Budbee under løbende levering.

Jeg har fortrudt mit køb, og vil gerne returnere/bytte.

Nogle gange fortryder du dit køb, og det er helt OK. Vi hjælper dig selvfølgelig med at gennemføre din ombytning/retur. Udfyld gerne vores returformular, som du finder her. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan.

Hvor lang tid tager det, før jeg får en refusion efter at have gennemført en returnering?

Så snart vi har behandlet din returnering, refunderer vi dig indenfor fem hverdage. Den tid, det tager, før en refusion vises på din bankkonto, afhænger af betalingsmetoden.

Kan jeg ændre min ordre?

Ja, du kan ændre din ordre, hvis du endnu ikke har modtaget en leveringsbekræftelse. Kontakt vores kundeservice for at justere navn, adresse eller produkt i din ordre. Vi anbefaler, at du ringer eller chatter med os om dette.

Kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere din ordre, indtil du har modtaget en leveringsbekræftelse fra os. Kontakt kundeservice for at annullere din ordre. Vi anbefaler, at du ringer eller chatter med os om dette.