Søbolde - billige og i høj kvalitet

Stort udvalg af søbolde fra de mest populære golfboldmærker. Mere end 300 modeller i topkvalitet!


Hvad er søbolde?


Søbolde er brugte golfbolde, som er blevet bjærget af dykkere fra vandforhindringer. I en avanceret rengøringsproces bliver søbolden befriet fra enhver slags snavs og får sin gamle glans tilbage. Hos Out of Bounds sorterer vi søbolde i mere end 300 golfboldmodeller, som fås i forskellige kvalitetsklasser. Hos os finder du din yndlingsgolfbold billigt og i den bedste søbold-kvalitet.

Vores mest populære søbolde

Golfbold-
vælgeren

Er du ikke sikker på, hvilken golfbold der er den rigtige for dig? Test vores golfbold fitting tool og få individuelle boldanbefalinger til dit golfspil!

Start her

Sådan bliver søbolde sorteret

Søbolde-mix


Især begyndere og hobbygolfspillere leder efter billige boldmodeller og vores søbolde-miks passer perfekt til dem. I dette miks er der brugte golfbolde fra forskellige producenter. De fleste af boldene deri er distancebolde, som opnår lange længder og tilgiver fejlbehæftede slag. Vores søbolde-miks er særligt billigt og kan først og fremmest anbefales til spillere, der befinder sig i starten af deres golfkarriere.

Køb søbolde-mix

Søbolde-mærkemiks


De der gerne vil spille med brugte golfbolde fra deres yndlingsmærke, men ikke favoriserer en bestemt model, vil blive overbevist af vores søbolde-mærkemiks. Heri sorterer vi forskellige modeller fra et mærke og tilbyder spillere muligheden for at afprøve meget forskellige golfbolde. Søbolde i denne kategori er i høj kvalitet og billige og værdsatte af golfspillere, som sætter pris på højere kvalitet.

Køb søbolde-mærkemiks

Modelsorterede søbolde


Modelsorterede søbolde er det ideelle alternativ til dyre, nye golfbolde. I denne kategori finder du alle de populære modeller på markedet og kan profitere af den bedste golfboldteknologi. Især spillere som overvejende spiller med den samme bold kan gøre et fund her. Enkelte søbolde sorterer vi efter årgangsmodel for at tilbyde enhver nok så krævende golfspiller det bedste udvalg. Hos os finder du med garanti din yndlingsmodel!

Køb søbolde

Hvilken søbold passer til dig?

Er du ikke sikker på, hvilken søbold du skal spille med?
Vi forklarer, hvordan golfbolde grundlæggende adskiller sig fra hinanden og finder en perfekt bold til dig med vores intuitive fitting-tool.

Begynd nu

Søbolde og deres kvalitetsklasser

Sådan klassificerer vi vores søbolde...


Naturligvis er en søbold ikke bare en søbold. Hver eneste brugte golfbold bliver nedsænket i en anden tilstand og bjærget af os. Mens mange allerede ved første hul lander i vandet og kommer derfra med blot en lille skramme, har andre tydeligere brugsspor. Vi sorterer omhyggeligt alle søbolde i fire forskellige kvalitetsklasser. Hvilken klasse modsvarer dine krav?

Køb søbolde hos Out of Bounds

Hvad taler for at købe søbolde?

Søbolde nyder en altid stigende popularitet. Såvel begyndere som også erfarne spillere med lavt handicap griber i stigende grad til brugte golfbolde. For begyndere er søbolde særligt fordelagtige, da de er noget billigere i anskaffelse end nye golfbolde. Frem for alt i de første golfrunder forsvinder bolden hurtigt i skoven eller i vandforhindringer, hvilket på sigt kan være forbundet med høje omkostninger. Søbolde i billige kvalitetsklasser koster ofte begyndere mindre end det halve, mens man ikke behøver at give afkald på kvaliteten. Men også erfarne golfspillere kan profitere af brugte golfbolde. For takket være effektive bearbejdningsprocesser og omhyggelig sortering halter søbolde stort set ikke på nogen områder efter nye golfbolde. Spillere med lavt handicap, som på greenen først og fremmest satser på den bedste performance og backspin, finder i de bedste kvalitetsklasser det som svarer til deres krav og sparer stadigvæk penge.

Søbolde beskytter miljøet

Et aspekt der i særlig grad taler for søbolde er bæredygtighed. For det første afgiver en bekosteligt fremstillet kunststofgolfbold, der lander i vandet, meget giftige stoffer, som på sigt ødelægger floraen og faunaen. De der spiller med søbolde støtter golfbolddykkere, som vores i regelmæssigt at befri vandområder for plastikaffald og bidrager dermed afgørende til miljøbeskyttelse. Hvorfor skulle en næsten ny golfbold efter et par slag også allerede blive smidt væk som affald? Da bæredygtighed spiller en stadig større rolle i vores nuværende samfund, er det at købe brugt også i golfsporten en fornuftig og attraktiv mulighed. I stedet for golfbolde, der fremstilles dyrt og miljøbelastende, så er søbolde en klar sejrherre inden for bæredygtighed. Og desuden kan du også spare penge. Så nemt har det aldrig været at passe på miljøet!

Stort udvalg af søbolde hos Out of Bounds

Hos Out of Bounds finder du et stort udvalg af søbolde og brugte golfbolde fra førende mærker: Titleist, Callaway, TaylorMade, Srixon, Bridgestone og mange flere. Vi har mere end 300 forskellige golfboldmodeller i vores sortiment! Årligt genbruger vi mellem 2 og 3 millioner golfbolde, hvorfor vi til hver en tid råder over et fuldt lager og også hurtigt kan levere de nyeste modeller. Det der i særlig grad kendetegner os som udbyder af søbolde er vores eget letforståelige klassesystem, som vi klassificerer vores golfbolde efter. Mens de fleste udbydere angiver beskrivelser som AAAA/AAA etc., har vi besluttet os for at sortere på en mere forståelig og fornuftig måde. Derfor finder du hos os klasserne A, B, C og D og har lettere ved at træffe det rigtige valg! Som golfboldeksperter står vi desuden altid til rådighed for dig med vores velfunderede fagviden og hjælper dig gerne med at finde den perfekte bold til dit spil.


Gå ikke glip af næste kampagne - tilmeld dig vores nyhedsbrev her!