Din indkøbskurv er opdateret. Gå til kassen eller forsæt med at handle

Hvilken golfbold skal jeg vælge?

Er du ligesom os på Out of Bounds og elsker at spille golf og drømmer om at vokse og udvikle dig både som person og som golfspiller? Så er det smart at finde en golfbold, der passer dig, hvilket denne vejledning hjælper dig med.

Her giver vi dig forslag til forskellige modeller og mærker, der passer til din svinghastighed og dit niveau, men det bedste er helt klart, at du tager dine bolde med ud på banen og tester dig selv.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kategori du er i på nuværende tidspunkt, kan det være en god idé at vælge et højere niveau og prøve en bold, der ikke passer helt, men alligevel er en god bold med gode udviklingsmuligheder. Målet er selvfølgelig at blive en bedre golfspiller og sænke dit handicap i denne sæson!

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, så tøv ikke med at kontakte os. Held og lykke og nyd en vidunderlig omgang golf og glem ikke, at det vigtigste er at have det sjovt!

Golfbolden

Golfbolden er formentlig det vigtigste tilbehør, du har i posen og det er derfor meget vigtigt, at du finder en bold, der er skræddersyet til dit niveau. Golfboldene er lavet til forskellige niveauer og alt lige fra kernen inden i bolden til ydersiden af skallen er tilpasset golfspillerens forskellige slag og svinghastighed. Hvis man spiller med den forkerte bold, mister man ganske enkelt slag på banen.

Det der adskiller boldene fra hinanden, er boldens kerne, dens forskellige lag og hvilken type skal bolden har udvendig. En almindelig bold har som oftest kun to dele (skal og kerne), mens en mere avanceret bold er konstrueret af 3, 4 eller 5 dele. For at gøre det lettere for dig at finde den rigtige bold, har vi delt de forskellige spiltyper op i følgende kategorier:

Lavt handicapHcp 6 och nedåt
Middel handicapHcp 6-18
Højt handicapHcp 18 og opefter
Damebolde