Din indkøbskurv er opdateret. Gå til kassen eller forsæt med at handle
Over 30 000 tilfredse kunderInternettets bedste priser på brugte golfboldeHurtig leveringStartede i 2007


Om Out of Bounds

Vores idé og vision

Som beboere på vestkysten, i landets golf tætteste region, blev starten for vores idé og vision om Out of Bounds till virkelighed i juni 2007.

”Hvad sker der med alle golfbolde der bliver skudt väk? Forestil dig at väre i stand till att finde disse og genbruge dem, ud over at vi giver et bidrag til miljöet har vi også mulighed at tilbyde dig som golfspiller billige golfbolde uanset vilket niveau du spiller på.”

Læs mere om vores virksomhed »

Alexander og Johannes åbnede webb shoppen den 7. Juli 2007 og siden har vi bare vokset med hjælp af vores tilfredse kunder, gode dage i solen og lange golfsæsonger. 2011 grundlagde aktieselskabet Out of Bounds Sweden AB og i dag har vi omkring 10 medarbejdere, der hver dag hjælper golfspillere med ekspertrådgivning til valg af virkelig overkommelige og gode golfbolde!

Læs mere om vores medarbejder »

Firmadetaljer

Webshoppen ejes og drives af Out of Bounds Sweden AB. Vi er momsregistreret og er godkendt for F-skat.

Post og lager adresse
Out of Bounds Sweden AB
Bergfotsgatan 3A
431 35 MÖLNDAL
Sverige

Adresse til grov lager og vores vask
Östra Lindomevägen 89
437 34 LINDOME
Sverige

Orgnr. 556827-4871

Lager og Golfshop

Karta till Out of Bounds BergfotsgatanOut of Bounds Golf Shop er placeret i Mölndal på Bergfotsgatan 3. Her pakkes og sendes alle pakker. Kom gerne på besøg, du kan også handle direkte fra butikken. Kunde parkering er på venstre side af vejen og butikken til højre (se billedet).

Vask og Grovsortering

Karta till Out of Bounds Östra LindomevägenVask og grovsortering foregår i Lindome, tät på Mölndals Golfklub. Førhen havde vi vores lager her men nu mere bruger vi det kun til vask og sortering af golfbolde. Ønsker du at komme og kigge på vores virksomhed, tøv ikke med at kontakte os. Du kører ind på vores lager via Gödebergsvägen.