Om boldene: Fra søen til butik


1

Når golfboldene rammer i vandet

Drøm det bare! De fleste golfspillere er en gang imellem uheldige med at ramme golfbolden i vandet. Men hvad sker der egentlig med alle disse bolde? Hver dag lander mange golfbolde på bunden af en dam på golfbanerne rundt omkring i landet!

Det er her, vores mission er. Vi genbruger boldene og giver dem en ny chance! De bliver samlet op fra vandet på golfbanerne. Nogen kalder dem for Floridabolde, andre kalder dem for lakeballs, men oftest kaldes de for brugte golfbolde.

Læs mere om vores virksomhed »
2

Boldene er vasket og sorteret

Efter golfboldene bliver hentet op, vaskes de forsigtigt, hvorefter de grovsorteres. Mange af golfboldene kasseres, fordi de er i for dårlig stand. De resterende bolde sorteret omhyggeligt i forskellige mærker og klasser afhængig af kvaliteten.

3

Kvalitetskontrol og sortering av hver golfbold

Alle bolde kvalitet overvåges omhyggeligt i hånden og derefter sorteres i vores klasser. Når kuglerne er til salg har alle boldene hanterats- og kontrolleres flere gange.

A-klasse

Foretrækker du nye bolde, skal du vælge bolde af klassen A. Boldene holder som regel i lang tid og er ganske enkelt i en fantastisk kvalitet! Varianter som PEARL, mynte og AAA har samme betydning som vores A-klasse. Reklamelogo eller minimal markering fra en tusch kan forekomme.

B-klasse

Dette er den klasse, der sælger bedst! Boldens glans er stadig i top! Små skønhedsfejl er karakteristisk for B-klasse bolden. Nogle nuancer kan sammenlignes med en ny golfbold. Boldens egenskaber er i perfekt stand. B-klassen er en billig løsning, som stærkt kan anbefales.

C-klasse

Bolden beskrives bedst som helt okay og i ordentlig stand. En fin golfbold for begynderen eller den ikke så kræsne golfspiller. Mærker fra slag, finesser og markeringer fra tusch er almindelige, men der er ingen overfladisk snavs. Mindre mærker i den ydre skal kan forekomme på enhver bold. En golfbold der spilles med, får mærker flere gange.

D-klasse

Bolde til dig som helst træner med den samme model som du spiller med uden at bruge for mange penge. Misfarvning og kradsemærker kan forekomme på alle bolde. Mærker og ridser er mere reglen end undtagelsen.

N-klasse

Ny og ubrugt