Om golfboldene


Hvor lander brugte golfbolde?


Når du køber golfbolde fra os, hjælper du både miljøet og mange golfklubber. I 2020 spillede mere end 2,5 millioner golfrunder. Skuddene viser sig ikke altid, som vi troede, og mange golfbolde forsvinder. Vi har et godt samarbejde med golfklubberne og sammen med vores kunder kan vi skabe en cyklus, hvor kuglerne kan genbruges og bruges igen.

Sammen for mere bæredygtighed


Der går op til 1.000 år før en golfbold bliver fuldstændig nedbrudt i vand. De giftige kemikalier der trænger ud af golfbolden giver store skader på flora og fauna. Med vores erfarne golfbolddykkere samt vores effektive forarbejdningsprocesser lykkes det os at bringe din mistede golfbold tilbage i din golfbag. Når du beslutter dig for at spille med brugte golfbolde fra Out of Bounds hjælper du os med at gøre golfsporten mere bæredygtig og yder et afgørende bidrag til at beskytte miljøet. Tak fordi du hjalp os med at genbruge flere golfbolde!

Hvilken golfbold passer til dig?

Find ud af mere om forskellene på de enkelte golfboldmodeller og anvend vores golfbold-fitting tool for at finde den passende golfbold til dit spil!

Til golfboldguiden

Fra dam til butik

Skridt 1

I dammen

Enhver golfspiller bliver ind imellem ramt af uheld og sænker bolden i en vandforhindring. Men hvorfor skulle en kvalitetsgolfbolds liv allerede slutte der? Man kan spille med de fleste af disse bolde, mange heraf som med nye!

Hos Out of Bounds dykker vi ofte i vandområder hos vores cirka 250 partnergolfklubber. Den regelmæssige dykning minimerer den tid, hvor golfboldene er udsat for vand og sikrer på den måde en upåklagelig søboldekvalitet. Den godtgørelse vi betaler golfbanerne bliver for det meste brugt til at støtte juniorprojekter.

Skridt 2

Vask og sortering

Dernæst lader vi alle golfbolde gennemgå en grundig rengøring i vores vaskeri. Takket være yderst effektive og miljøvenlige rengøringsprocesser bliver alt snavs fjernet og de brugte bolde får deres gamle glans tilbage.

Efter vi har sorteret stærkt beskadigede golfbolde fra, bliver alle søbolde omhyggeligt manuelt sorteret efter mærke og model og ofte også fremstillingsår. Derefter gennemgår boldene en indgående kvalitetskontrol og sortering efter vores klassesystem.

Skridt 3

Kvalitetskontrol og sortering

Vores erfarne medarbejdere tester omhyggeligt manuelt hver eneste golfbold og sorterer dem efter tilstand i forskellige kvalitetsklasser. Inden golfbolden forlader butikken er den flere gange blevet sorteret og kontrolleret af os, hvorfor vi kan garantere en udpræget høj kvalitet.

Billedeksempler på de pågældende klasser finder du lidt længere nede! Skulle du en enkelt gang ikke være tilfreds med kvaliteten af dine golfbolde, står vores kundeservice til enhver tid til rådighed for dig.

Video: Golfbolddykkere på arbejde

Vores boldeklasser

Leder du efter fejlfrie golfbolde eller må der være en skramme eller to? Find en boldeklasse hos os, der lever op til dine krav!

Klasse A


Når du foretrækker nye golfbolde og lægger vægt på fejlfri beskaffenhed er golfbolde i vores klasse A det indlysende valg for dig. Lad dig overbevise af førsteklasses søboldekvalitet og en beskaffenhed, der knap kan skelnes fra nye golfbolde! Golfbolde i klasse A glinser som nye og opfylder de allerhøjeste forventninger. Reklamelogoer eller markeringer kan nu og da forekomme.

Klasse B


Små skønhedsfejl og små brugsspor kendetegner søbolde i vores klasse B. Golfbolde i denne kvalitetsklasse overbeviser stadigvæk med en fremragende beskaffenhed og fed glans! Egenskaberne forbliver trods minimale skrammer på overfladen fuldstændigt intakte, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om deres præstation. Reklamelogoer, markeringer og farveafvigelser kan forekomme i klasse B.

C-Klass


Brugte golfbolde i denne boldeklasse tilbyder et forhold mellem pris og præstation, som er uden sidestykke. Hvis du kan leve med skrammer, markeringer og farveafvigelser skal du gribe til de billige golfbolde i klasse C. Uden at måtte give afkald på nævneværdig præstation er denne kvalitetsklasse først og fremmest populær hos begyndere og lejlighedsvise golfspillere.

D-Klass


Billigere søbolde er svære at finde! Golfbolde i klasse D egner sig bedst til træningsformål for begyndere, som stadigvæk ofte slår deres bolde væk. Buler, pletter, skrammer og falmede områder kendetegner bolde i vores klasse D. Alle golfbolde er selvfølgelig rene.

Læs hvad vores kunder synes


Ib Kaj Vedel Larsen
stjärnor
Hurtig levering
28 mars
Kim Schou
stjärnor
Kan godt lide genbrug og hurtig levering
27 mars
JHM-Construction
stjärnor
Super pæne næsten som nye bolde! Pakket virkelig professionelt i kasser, for nem opbevaring. Alle bolde leveret i netop det mærke og den udgave som bestilt, så spillet bliver bedre ved altid at spille med samme type bold...
27 mars
Aase
stjärnor
Hurtig levering og varen fin til prisen
26 mars
Merete Nielsen
stjärnor
Rene og gode golf bolde, god kundeservice og hurtig levering til billige penge
22 mars
Kai-Erik Olsen
stjärnor
Hurtig levering, gode priser, forventninger holder ?
18 mars
Til golfbolde