Din indkøbskurv er opdateret. Gå til kassen eller forsæt med at handle

Persondatapolitik


Almen information


I dette afsnit beskrives Out of Bounds Sweden ABs behandling af personoplysninger og hvordan oplysningerne anvendes.

Out of Bounds tilbyder køb af golfudstyr på hjemmesiden, og i butikken i Mölndal. Vi giver også råd og vejledning, og svarer på spørgsmål som indsendes via hjemmesiden og e-mail. Vi håndterer også arbejdsansøgninger som indsendes via e-mail.

Hvis du benytter dig af vores tjenester står vi som persondataansvarlig.

Definitioner og forklaringer


En personoplysning er en form for oplysning, som vedrører en identificeret eller identificerbar person. Oplysninger som indirekte kan lede til at en person bliver identificeret udgør dermed personoplysninger.

En behandling defineres i denne sammenhæng som en hændelse eller en serie af hændelser, som vedrører personoplysninger. Det indebærer at når vi indsamler, registrerer, bearbejder, strukturerer, overfører, ændrer, gemmer eller lignende hændelser, så behandler vi personoplysninger.

Når vi behandler personoplysninger har vi altid et formål med dette, og en eller flere retslige grunde, som behandlingen af oplysningerne er baseret på.

Under behandling af dine personoplysninger har du rettigheder. De giver dig blandt andet mulighed for at få indsigt, og til en vis grad også at påvirke, hvad der sker med dine oplysninger.

Indsamling og brug af personoplysninger


Hvilke oplysninger vi indsamler kommer an på hvilken kontakt, der føres med os. Det mest normale er at du giver os oplysninger gennem køb af golfudstyr og dermed indgår en købsaftale. Vi indsamler også oplysninger gennem f.eks. e-mail, forskellige formularer på hjemmesiden eller ved besøg i vore lokaler. I visse tilfælde får vi oplysninger fra tredjepart eller gennem brug af tekniske midler såsom "cookies".

Omfanget af oplysningerne afhænger hovedsageligt af det du har givet os. Som udgangspunkt gælder det først og fremmest personoplysninger og information i sammenhæng med et køb eller når du stiller spørgsmål på hjemmesiden. For at du skal kunne gennemføre et køb behøver vi oplysninger som er nødvendige for at tage imod betaling, kontrollere din alder og fuldføre leveringen af dine købte produkter.

Out of Bounds Sweden AB anvender, og har behov for at anvende indsamlede oplysninger for at kunne drive vores virksomhed og udføre vores tjenester. Det giver os mulighed for at forbedre vore tjenester og dine oplevelser. Dine oplysninger anvendes for at vi skal kunne kommunikere med dig, og give dig relevante tilbud.

Oplysningerne kan også ske at blive anvendt til virksomheds- og metodeuvikling, markedsanalyse, statistik og risikohåndtering. Behandling sker da med formålet om at udvikle og analysere virksomheden, som sker på baggrund af vores ønske om at udvikle og effektivisere vore tjenester, samt at uddanne vores personale.

Some baggrund for behandlingen benytter vi os af forskellige grunde. Det mest normale er at vi har en købsaftale. I de tilfælde, hvor oplysninger behandles med ønske om at udvikle, analysere og markedsføre virksomheden, har vi en legitim interesse i at kontinuerligt tilpasse vore tjenester efter dagens behov.

Cookies


Out of Bounds Sweden AB anvender cookies (små tekstfiler som gemmes på din enhed). Disse placeres hos alle besøgende, som tillader lagring af cookies på sin computer eller enhed. Cookies bruger vi for at håndtere og tilpasse hjemmesiden til dine ønsker. Med hjælp fra cookies kan vi blandt andet gemme dine produkter i indkøbskurven, analysere hjemmesidens præstationer og give dig målrettet markedsføring. Vil du nægte cookies, kan du slå funktionen fra i din webbrowsers sikkerhedsindstillinger. Vi bruger cookies både fra første- og tredjepart med ønske om at indsamle statistik og brugerdata i aggregeret og individuel form i analyser, for at optimere hjemmesiden og vise dig relevant markedsføringsmateriale. Den juridiske grund til denne behandling af personoplysninger er af interessemæssige årsager.

Så længe opbevarer vi dine personoplysninger


Out of Bounds gemmer personoplysningerne frem til, at det formål de blev indsamlet med er imødekommet. Som hovedregel indebærer det at informationen slettes fra systemet indenfor rimelig tid efter den seneste kontakt. Foreligger der en legitim interesse i at gemme oplysningerne, foretages der en afvejning af interesserne, ved hvilken der indgår en bedømmelse af om oplysningerne kan anonymiseres.

Derudover gælder en arkiveringsforpligtelse, i henhold til persondataloven, som indgår i et køb eller som grundlag for bogføringen. Har du indsendt en arbejdsansøgning, gemmes dine oplysninger i to år fra at stillingen blev offentliggjort.

Som kunde gemmes og lagres dine personoplysninger i vores interne system. Det er vigtigt for at vi skal kunne repræsentere og varetage dine interesser på den bedst mulige måde. Det samme gælder for de oplysninger, som indsamles under leveringen af de købte produkter. Vi beholder dine oplysninger så længe du er en aktiv kunde. Handler du hos os eller åbner vores e-mails betragtes du som en aktiv kunde. Din kundekonto og dine kundeoplysninger vil være at finde i systemet så længe som bogføringsloven kræver det, og inden for 36 måneder siden din seneste aktivitet. Vi anvender oplysningerne for at køb skal kunne gennemføres, for regnskabs- og fakturamæssige formål, og for at give dig vores tilbud.

Vi gemmer også dine oplysninger i direkte markedsføringsøjemed frem til, at du tilbagetrækker din godkendelse. På hjemmesiden kan du registrere dig på vores e-mailliste. Derefter har vi dit samtykke som lovlig grund til at behandle oplysninger, som du efterlader. Du tilbagetrækker let dit samtykke ved at afmelde dig som abonnent gennem et link, som findes i hver mail.

Dine rettigheder


Du har ret til omkostningsfrit at begære information fra os om anvendelsen af de personoplysninger, som gælder dig. På din begæring eller eget initiativ vil vi rette eller slette oplysninger, som er fejlagtige eller begrænse behandlingen af sådanne oplysninger. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod at dine personlige data behandles med formål til hvilke vi har beskrevet, at hændelsen ligger til grund for berettiget interesse. Du har også ret til at få indsigt i dine oplysninger i et struktureret, alment anvendt og maskinlæsbart format (eller hvis det er teknisk muligt, at overføre til en tredjepart, som du anviser). Har du givet samtykke til behandling af dine data, kan du altid tilbagetrække det.

Efter at du har indgivet begæringen, vil vi gennemgå indholdet og komme tilbage med svar indenfor kort tid. Hvis du er utilfreds med vores behandling, kan du indgive et klagemål til en tilsynsmyndighed, hvilken i Sverige er Datainspektionen (www.datainspektionen.se). Du kan også henvende dig til tilsynsmyndigheden i det land du bor eller arbejder i.

Kontaktoplysninger


Persondataansvarlige er Out of Bounds Sweden AB, org. nr.: 556827-4871. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores personoplysningsbehandling kan vi kontaktes på telefon +46 0300 - 32 34 70, sende en mail til info@out-of-bounds.dk eller skrive et brev til Bergfotsgatan 3, 431 35 Mölndal, Sverige.