Golf træningsudstyr og træningsartikler


Golf træningsudstyr til lavsæsonen

Efter golfsæsonen er før golfsæsonen! I den kolde årstid er der på ingen måde grund til at glemme dit golfspil og gå i vinterhi-modus. Undgå at du taber vigtig muskelmasse, at din teknik vækker medlidenhed og at du først bruger ugevis i starten af sæsonen på at finde tilbage til din gamle form og dit bedste golfsving. Med effektivt golf træningsudstyr opretholder du ikke bare dit niveau hen over vintermånederne, men du kan ligefrem forbedre det!

Effektivt golf træningsudstyr

Men hvilket golf træningsudstyr til hjemmetræning kan virkelig betale sig? Der findes lige så meget træningsudstyr til dit golfspil som der er sand i ørkenen. Der bliver lovet meget, men langt fra alting giver dig også resultater. Stil altså først dig selv spørgsmålet: Hvilke svagheder vil du gerne arbejde med? Hvor er du usikker? Vil du gerne forbedre et bestemt sving, en bestemt teknik? Hvis du ønsker at forbedre din putting, bør du se nærmere på vores putting udstyr. Hvis det er dit sving, du ønsker at forbedre, er det en svingtræner du har brug for. Hvis du vil træne chip eller sågar drives bør du se nærmere på vores net og slagmåtter.

De bedste putting-måtter til dit golfspil

En god putting-måtte er langt mere end bare et grønt tæppe med et hul i den anden ende. Virkelig effektive måtter hjælper med gennemtænkte grafikker til at træne bestemte slag, afstande, kropsstilling og blikretning og meget mere. Derudover skal man være opmærksom på putting-måttens stimpmeter. Simulerer måttens overflade en ægte putting green? Du ønsker ikke at tillære dig en forfalsket putting-følelse i flere måneder, for så i starten af sæsonen igen at måtte vænne dig til en rigtig putting green. Vores putting-måtter simulerer den ægte følelse, realistisk boldhastighed og hjælper på den måde effektivt din putting. Virkelig fede træningsartikler, som hæver dit golfspil til et nyt niveau.

Chippingnet: Træningsudstyr der er sjovt at bruge

Forbedr et af dine vigtigste slag: Indspil til greenen. Disse har afgørende betydning for, hvor mange slag du bruger på dette hul og hvordan din score ser ud når dagen er slut. Det betaler sig at træne og optimere chipping og pitching regelmæssigt! Chippingnet eller chipping targets kan du bruge såvel i haven med ægte golfbolde som i stuen eller på kontoret med træningsbolde. Afstem din chipping og maksimér din præstation i disse afgørende slag!

Endnu mere succes med svingtræningsudstyr

Har du svagheder i dit golfsving? Måske er det hook eller slice, du kommer ikke langt nok eller rammer bolden forkert. Også her kan vores svingtræningsudstyr hjælpe. Byg muskulatur op med vores tempotræningsudstyr for at kunne slå længere. Træn din muskelhukommelse med SuperSpeed Golf, for at opnå mere fart i dit slag. Anvend en Impact Bag, Impact Spray eller svingtræningsudstyr for at optimere slagmomentet.

Golf træningsudstyr hos Out of Bounds

Hos Out of Bounds finder du udelukkende træningsudstyr og træningsartikler som virkelig kan forbedre dit golfspil. Har du spørgsmål hjælper vi også gerne personligt og rådgiver dig om hvilket træningsudstyr, der giver mening for dig. Vi afsender hurtigt og direkte og hos os holder god service heller ikke op efter købet!