Golfvogne


Fordelene ved en golfvogn

Enhver der allerede en gang har båret en fuldt pakket golfbag på ryggen mellem 18 huller ved, at dette kræver en del kræfter. Kræfter som ville være bedre investeret andetsteds - nemlig i det næste slag! Mange eksperter er overbeviste: Der ligger op til seks slag mindre i de kræfter du sparer med en golfvogn. Spillere har altså god grund til at investere i et kørende understel til deres udstyr. Ud over bekvemmelighedsaspektet er de desuden populære hos spillere, der har problemer med ryggen, hofterne eller knæene og ønsker at reducere unødvendige belastninger. At golfvogne eller golfcaddys altså giver en mængde fordele står klart. Spørgsmålet er nærmere, hvilken der passer til dig!

Manuelle golfvogne

Mange golfspillere ender i deres valg af en golfvogn med en manuel model. Anskaffelsesprisen er dermed relativt lille og spillere påskønner deres fleksibilitet og nemme anvendelighed. Golfvogne kan fås med to, tre eller fire hjul. Da gammeldags 2-hjulede modeller normalt trækkes bag en, er de ud fra et ergonomisk synspunkt mindre optimale. Derfor har vi hos Out of Bounds udelukkende 3- og 4-hjulede modeller. Disse kan bekvemt og ergonomisk skubbes foran en og undgår dermed effektivt spændinger og skader. Manuelle golfvogne er altid nemme at transportere, optager kun lidt plads og er, afhængig af model, utroligt nemme at folde sammen. Vores manuelle caddys er kompatible med alle gængse golfbags og kan udvides med samtligt praktisk tilbehør.

Axglo Trilite Golfvogne

3-hjulede vs. 4-hjulede golfvogne

Når man udvælger en passende golfvogn opstår spørgsmålet, om man skal anskaffe en 3- eller 4-hjulet model og hvordan konstruktionen adskiller sig. Følgende forskelle er generelt værd at bemærke:

  • 3-hjulede golfvogne bliver ofte opfattet som noget lettere at manøvrere.
  • 4-hjulede golfvogne giver noget mere stabilitet på ujævne overflader.

Begge varianter overbeviser dog med absolut sammenlignelig komfort og anvendelighed. Uafhængig af den valgte konstruktion får du hos os altid en ultramoderne, let og stabil golfvogn fra de mest populære producenter.

Elektriske golfvogne (elgolfvogne)

Elektrisk drevne og dermed selvkørende golfvogne giver utvivlsomt den bedste komfort på golfbanen. Gennem den minimale kropsbelastning kan den fulde energi investeres i spillet. Elgolfvogne lader brugeren vælge mellem forskellige hastighedsindstillinger og skal blot styres. Fordelene ved en elektrisk model gør sig først og fremmest bemærkede på noget ujævne og bakkede golfbaner, som elgolfvognen nemt kan køre på. Alt efter model har de derudover en mængde af teknisk udstyr. Fra pinkodelås over USB-ladestik og til komplet golf-GPS-system er der ingen grænser for vores moderne elgolfvogne.

Motocaddy S5 elvogne

Alle elgolfvogne som du finder i vores sortiment er som standard udstyret med et lithiumbatteri. Disse findes i to udformninger: den fuldt ladede standardversion klarer en 18-hulsrunde uden problemer, mens ultraversionen klarer cirka dobbelt så meget.

Disse spørgsmål skal du stille dig selv før du køber en golfvogn

Hvor stor og tung skal den være?
Hvis du vil transportere din golfvogn i bilen, skal du inden da sikre dig, at modellen uden problemer kan være i dit bagagerum. Tænk derudover på vægtforskellene på de forskellige modeller og beslut dig, hvis du har behov for det, for en lettere model. Dette kan for eksempel være vigtigt, hvis de gentagne løft giver dig problemer.

Hvor let er den at folde?
Mange vogne er specielt udtænkte med henblik på et så lille foldemål som muligt. Andre derimod vægter robusthed eller mange holdere og er derfor mindre tilpassede i forhold til transport. Hvad lægger du vægt på? Vi har helt sikkert en model, som passer til dine krav.

Mærke, design og pris
Hvilke funktioner er vigtigst for dig? Skal vognen måske være det samme mærke som din bag? Leder du efter et simpelt design eller en med mere opsigtsvækkende farver? Hvad har du forestillet dig prismæssigt? Overvej disse kriterier nøje når du træffer et valg. I vores brede sortiment finder du helt sikkert en passende model.

Kan man transportere en bæretaske med en golfvogn?

Også bæretasker og bærebags passer optimalt på en vogn og skal ikke længere på besværlig vis bæres af en selv.

Hvilken golfvogn er den bedste?

Golfvogne findes i forskellige udførelser. Den bedste model findes derfor ikke, men nærmere den ideelle model for dig. Vær opmærksom på de vigtigste funktioner, foldemål, vægt og design og afvej, hvilken model af golfvogn, der passer bedst til dig. For at forebygge skader og for at opfylde ergonomiske forudsætninger, har vi hos Out of Bounds udelukkende moderne 3- og 4-hjulede modeller, som skal skubbes og ikke trækkes.

Hvorfor benytte en golfvogn?

Når du benytter en golfvogn til transport af dit golfudstyr sparer du din vigtige energi til det væsentlige: Dit golfspil. En moderne golfvogn giver dig den bedste komfort og nok plads til dit udstyr. Spillere der har problemer med ryggen, hofterne, knæene eller lignende, kan på den måde optimalt forebygge skader og undgå unødvendige belastninger af kroppen.