Rejsetasker / Beskyttelse til golfkøllerBESKYT DINE KØLLER MED EN RIGTIG REJSETASKE

golfdrømmeferie

Skal du endelig på din drømmeferie? TIllykke! Når du pakker dine golfkøller til turen, er der et par ting, du skal huske på. Mange har desværre oplevet, at vores golfkøller kan være utrolig skrøbelige at skulle have med ombord på en flyvning. Skal du have golfkøllerne med på ferie, er god beskyttelse altafgørende. Vi ønsker absolut ikke, at der skal ske noget med golfklubberne under turen. Med en rejsetaske får du den bedste beskyttelse til dine køller, golfbag og tilbehør. Så kan du læne dig tilbage og nyde turen uden bekymringer.

Hos Out of Bounds har vi samlet forskellige rejsetasker i robust kvalitet. I tvivl om hvilken model der passer til dig? Lad os guide dig.

HJUL PÅ UNDERSIDEN

Det første tip når du skal købe en rejsetaske, er at tjekke om der er hjul på undersiden. At løbe rundt i en lufthavn med tunge tasker, mens du bære på en golftaske, er ikke den nemmeste ting at gøre. Alle rejsetasker vi tilbyder har hjul, så du undgår unødvendigt kaos i lufthavnen. Køb en rejsetaske med hjul, det vil være det hele værd.

Rejsetaske med hjul

PRISFORSKEL

Rejser du kun få gange, forstår vi godt, at du ikke ønsker at bruge mange penge på en rejsetaske. Desværre er en rejsetaske et af de produkter, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. De dyreste rejsetasker indeholder et slidstærkt stof, fantastisk god isolering og beskyttelse, stærke lynlåse og er lavet af pålidelige mærker. Disse giver den absolut bedste beskyttelse og vil holde dine golfkøller intakte til mange ture fremover. Vælger du at købe en af vores billigere rejsetasker, vil det blot handle om at gå på kompromis kvaliteten og beskyttelsen om dine golfkøller. I så fald, vil vi anbefale dig at købe en BagBoy BackBone for at sikre dine køller mod stødene fra oven.

LOMMER, SPÆNDER OG UDSEENDE

Hvordan ønsker du din rejsetaske skal se ud? Mange mennesker leder efter et farverigt alternativ, så de nemmere kan se tasken på lufthavnens transportbånd. Nogle mennesker ønsker at pakke deres sko i rejsetasken - I så fald skal man kigge efter en rejsetaske med en skolomme.

rejseselskab

HVIS ULYKKEN SKULLE VÆRE UDE

Skulle du være så, at din rejsetaske gik i stykker under rejsen? I så fald, er det herefter vigtigt at anmelde skaden til rejseselskabet direkte i lufthavnen. Opsøg en info-skranke og fortæl dem, hvilket fly du kom med, og vis dem skaden. Dette er påkrævet for at kunne få erstatning for en ødelagt rejsetaske.

En sidste ting til dig som skal rejse: Glem ikke at tjekke, hvilke vægtgrænser de forskellige flyselskaber har, når det kommer til specialbagage. Overvægt kan være en dyr fornøjelse.

Vi ønsker dig en god tur!