• Motocaddy M-Tech GPS Elvogn 0
  • Motocaddy M-Tech GPS Elvogn 1
  • Motocaddy M-Tech GPS Elvogn 2
  • Motocaddy M-Tech GPS Elvogn 3
  • Motocaddy M-Tech GPS Elvogn 4
  • Motocaddy M-Tech GPS Elvogn 5

Motocaddy
M-Tech GPS Elvogn

ElvogneMotocaddy

Tilbud lige nu: Dry-Series Waterproof Cartbag 2024 følger gratis med ved køb af Motocaddy elvogn, værdi 2612 DKK. Føj en el-vogn til din indkøbskurv og tasken lægges automatisk i kassen, du skal du bare vælge hvilken farve du ønsker.

Luksuriøs el-vogn til den kræsne golfspiller

M-Tech GPS er en elektrisk golfvogn med uovertruffen ydeevne og luksuriøse detaljer. Under motorhjelmen er et helt nyt super let 36+ M-TECH lithium batteri, højeffekt 28V elektronik og stille 230W motor. Vognen har DHC-funktionen, hvilket betyder, at den bremser motoren på vej ned ad bakke. Vognen er fuldt lastet med funktioner som højopløselig touchskærm, ur, timer, scorekort med par, indeks, måling af slaglængde og batterimåler. Dette er blot nogle få eksempler. Eksteriøret er luksuriøst og inkluderer poleret krom, håndsyede ægte lædergreb og iøjnefaldende M-TECH terrændæk. En smidig, elektrisk vogn, der tager din runde golf til næste niveau!

Glem ikke at købe alt tilbehør til din Motocaddy. 

DHC Ultra

Levering 1-2 dageFri fragt
12 499,-
M-Tech GPS Elvogn

Fakta & Specifikationer


thumb

Kraften ved dine fingerspidser

Verdens første kompakte elektriske klapvogn, der byder på en superresponsiv 3,5 tommer letlæselig touchskærm, som uanset vejret også kan bruges med handsker på. Spækket med mere end 40.000 golfbaner med perfekt flagpræcision, hvor du kan se afstande til forhindringer, forkant, midter- og bagkant, samt mulighed for at flytte flagets placering på green. Den kan parres med Motocaddys smartphone GPS-app til beskeder og har indbygget WiFi til softwareopdateringer. 

thumb

Fuldt udrustet

Den elektriske buggy har et helt nyt superlet 36+ M-TECH lithiumbatteri, højeffekt 28V elektronik og stille 230W motor - med Automatic Downhill Control (DHC) og en elektronisk parkeringsbremse, der giver uovertruffen ydeevne, overlegen effektivitet og klasseledende pålidelighed.

thumb

Smidigt design

Selvom klapvognen har så mange funktioner, har den et simpelt foldesystem og det revolutionerende SlimFold-design for at tilbyde mindre volumen og vægt, hvilket gør det muligt at passe selv i små bagklapper.

Vægt: 11,40 kg
Dimensioner: 650 (L) x 470 (B) x 410 (H)

DHC Ultra

Levering 1-2 dageFri fragt
12 499,-
M-Tech GPS Elvogn

Relateret produkter til M-Tech GPS Elvogn


Bedst sælgende golfbolde lige nu


-20%
Callaway Mix

Callaway Mix

308,- 384
bestseller 19 majboldmiks
køb
Tips från personalen
Personalet anbefaler!
Titleist Pro V1 Mix

Titleist Pro V1 Mix

538,-
bestseller 19 majgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb
-12%
produktbild

Søbolde

292,- 330
bestseller 19 majdistanceboldeboldmiks
køb
TaylorMade Mix

TaylorMade Mix

307,-
bestseller 19 majboldmiks
køb

Populært golfudstyr