• Garmin Approach S62 + CT10 Bundle 0

Garmin
Approach S62 + CT10 Bundle

Approach S62 er et førsteklasses GPS-golfur, der integrerer de vigtige oplysninger og kort, du har brug for, i fuld skærmfarve på dit håndled.

S62 ❤️ CT10. Solen bryder frem. Og urets skærm kan stadig læses. Med mere end 41.000 forudindlæste baner, som du kan finde lige på håndleddet. Du har din helt egen caddie - find ud af, hvad du skal ramme, og hvor du skal sigte hen. Få at vide, hvor slaget ender, med Approach CT10 sensorer til automatisk sporing.

Approach S62 + CT10 Bundle

Levering 1-2 dageFri fragt
Vejl. pris 4 999,-
4 399,-
Approach S62 + CT10 Bundle

Fakta & Specifikationer


thumb

Konkurrér mod dine venner

Ved hjælp af Garmin Golf-appen kan du forsøge at komme på toplister på hvilken som helst af deres 41.000 baner. Konkurrér mod dine venner med live point via automatiske uploads. Du får også mulighed for at se nærmere på al din golfstatistik i realtid under spillet og efter runden. Med funktioner til aktivitetsmåling, vibrationsadvarsler, kalorier og skridt hjælper golfuret Approach S40 dig med at holde dig i form dag efter dag. Al din aktivitetsstatistik indsamles så du kan vise og analysere den på Garmin Connect, som er Garmins online community.

thumb

Vind og skjulte vinkler

Når du befinder dig i skjulte huller viser uret dig retningen som flaget befinder sig i. Perfekt når der er en bakke mellem dig og flaget. Uret tager også hensyn til vindretning og -styrke og tager dette i betragtning når den anbefaler dig, hvilken kølle du skal anvende.

thumb

Mere statistik og flere smartnotifikationer

S62 giver dig mulighed for at se nærmere på al din golfstatistik i realtid i løbet af runden eller bagefter. Ved hjælp af Garmin Golf-appen kan du forsøge at komme på toplister på hvilken som helst af deres 42.000 baner. Konkurrér mod dine venner med live point via automatiske uploads. S62 tilbyder smartnotifikationer som gør at du kan svare på samtaler, se e-mail og sms'er direkte på uret.

thumb

Hold dig i form

Approach S62 hjælper dig med at holde dig i form dag efter dag. Måling af puls og iltniveau gør at du kan bringe træningen op på det næste niveau. Uret har forudindstillede aktivitetsprofiler til løb, cykling, svømning og meget mere. Al din aktivitetsstatistik indsamles så du kan vise og analysere den på Garmin Connect som er Garmins online community.

thumb

Betal fra håndleddet

Anvend uret som en digital pengepung. Garmin Pay virker med flere kreditkort og betalingskort fra større banker. Ved at tilføje dine kort som understøttes af din Garmin Pay Wallet kan du anvende dit kort direkte fra håndleddet.

Approach S62 + CT10 Bundle

Levering 1-2 dageFri fragt
Vejl. pris 4 999,-
4 399,-
Approach S62 + CT10 Bundle

Modeller i samme serie som Garmin Approach S62 + CT10 Bundle


Relateret produkter til Approach S62 + CT10 Bundle


Garmin Approach S62 + CT10 Bundle passer til


Bedst sælgende golfbolde lige nu


-20%
Callaway Mix

Callaway Mix

308,- 384
bestseller 19 majboldmiks
køb
Tips från personalen
Personalet anbefaler!
Titleist Pro V1 Mix

Titleist Pro V1 Mix

538,-
bestseller 19 majgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb
-12%
produktbild

Søbolde

292,- 330
bestseller 19 majdistanceboldeboldmiks
køb
TaylorMade Mix

TaylorMade Mix

307,-
bestseller 19 majboldmiks
køb

Populært golfudstyr