• 📦 Fri fragt ved ordrer over 499,-
  • Over 150 000 tilfredse kunder
  • Rådgivning fra eksperter
  • 🚚 Hurtig levering inden for 1-2 dage
  • Mere end 300 forskellige modeller
Til checkout (0)

Top 10 Golfbolde i 2023


Skrivet av Alexander Edsmyr
Alexander Edsmyr | 25 januar 2024
Top 10 mest købte golfbolde 2023

Sidste år påbegyndte vi et koncept der hedder "årets bolde". Det var en kæmpe succes og underholdende for mange af vores kunder at se. 2023 listen er her! Se hvilke golfbolde, der overrasker og topper listen. Er din foretrukne bold på listen?!

10. Pinnacle Lady (26.880 stk)

Pinnacle Lady Golfbolde

Pinnacle Lady er ikke kun designet til at give ekstra længde, men også for at støtte en god sag. Mærket med Pink Ribbon, som støtter op om brystkræft, symboliserer denne bold både styrke og håb, mens dens bløde ionomerskal sikrer en blød fornemmelse og holdbarhed.
Nypris: 149,- - Vores pris: Fra 68,-

Gå til produktet

9. Srixon AD333 (40.011 stk)

Srixon AD333 Golfbolde

Srixon AD333, den første bold med et ulige antal dimples, tilbyder enestående starthastighed og reduceret spin. Dens 2-lags konstruktion er perfekt til spillere, der søger længde og en behagelig følelse på greenen.
Nypris: 249,- - Vores pris: Fra 99,-

Gå til produktet

8. Wilson Staff Dx2 Soft (40.946 stk)

Wilson Dx2 Soft Golfbolde

Wilson Staff Dx2 Soft er fortsat en favorit med sin bløde fornemmelse og lange distance. Den er ideel for spillere, der ønsker en højtydende bold med en blød fornemmelse.
Nypris: 199,- - Vores pris: Fra 92,-

Gå til produktet

7. Callaway Chrome Soft (65.939 stk)

Callaway Chrome Soft Golfbolde

Callaway Chrome Soft er et mesterværk af design. Med sin Dual SoftFast-kerne, tilbyder den høj boldhastighed og lavt spin, mens den 4-delte struktur og urethan skal giver suveræn kontrol på greenen. Dette gør den til en topvalg blandt både amatører og professionelle.
Nypris: 429,- - Vores pris: Fra 230,-

Gå til produktet

6. Callaway Supersoft (85.125 stk)

Callaway Supersoft Golfbolde

Med sin revolutionerende lav kompression, leverer Callaway Supersoft utrolig hastighed og afstand. Denne bold er en drøm for dem, der søger længde i deres spil, takket være dens HEX aerodynamik, som sikrer en mere lige og lang flyvebane.
Nypris: 229,- - Vores pris: Fra 107,-

Gå til produktet

5. Callaway Mix (101.600 stk)

Callaway Mix Golfbolde

Callaway Mix tilbyder en fantastisk samling af højkvalitetsbolde til en overkommelig pris. Dette gør den til et fremragende valg for golfspillere, der ønsker variation og kvalitet.
Vores pris: Fra 384,- / 50 stk

Gå til produktet

4. Titleist Mix (175.468 stk)

Titleist Mix Golfbolde

Titleist Mix indeholder et bredt udvalg af Titleists mest populære bolde, hvilket gør den til et fremragende valg for spillere, der søger kvalitet og variation fra et anerkendt mærke.
Vores pris: Fra 384,- / 50 stk

Gå til produktet

3. Titleist NXT Tour (211.799 stk)

Titleist NXT Tour Golfbolde

Titleist NXT Tour er en sand mester i flugt og følelse. Med sin avancerede 2-lags konstruktion leverer denne bold optimal længde og præcision - perfekt for dem, der ønsker en professionel præstation til en billig pris.
Nypris: 319,- - Vores pris: Fra 122,-

Gå til produktet

2. Titleist Pro V1 (300.101 stk)

Titleist Pro V1 Golfbolde

Den bløde fornemmelse af en Pro V1 sammen med den fantastiske længde og Drop-and-Stop kontrol er uovertruffen og har i mange år gjort Titleist Pro V1 til den absolut mest brugte golfbold på touren rundt omkring i verden.
Nypris: 429,- - Vores pris: Fra 238,-

Gå til produktet

1. Søbolde (602.527 stk)

Søbolde Mix

2023s bestseller! Et perfekt mix til dig, som ikke ved hvilken type bold, du skal spille med eller hvis du synes, du ikke mærker så stor forskel på forskellige modeller. Søbolde mix består frem for alt af distancebolde, som du bør spille med, hvis du har som mål at dine slag skal flyve længere og mere lige. Fyld dem i træningstasken, slå dem ud i vandet eller spred dem så meget du kan på golfbanen. Billigere bolde i den her kvalitet er svære at finde. Eksempler på mærker i kassen er blandt andet Top-Flite, Strata, Wilson og Pinnacle.
Vores pris: Fra 192,- / 50 stk

Gå til produktet

Sammen slår vi et slag for miljøet

2023 var et år med banebrydende forandring for os. Vores salg af golfbolde nåede nye højder, og vi har genbrugt millioner af bolde. Dette er en sejr for både sporten og planeten, takket være vores dedikerede team og kunder som dig. Hver gang du vælger en genbrugt bold fra Out of Bounds, bliver du en aktiv deltagere i vores grønne revolution. Sammen bidrager vi til en reel forskel for vores planet og for sporten, vi alle elsker.

Køb golfbolde til foråret i dag og spar 15% ⛳

LIGE NU kan du spare 15% rabat på alle bolde t.o.m d. 14 februar! Brug koden FEB15 ved kassen når du handler.

Køb golfbolde


Gå ikke glip af næste kampagne - tilmeld dig vores nyhedsbrev her!