• 📦 Fri fragt ved ordrer over 499,-
  • Over 150 000 tilfredse kunder
  • Rådgivning fra eksperter
  • 🚚 Hurtig levering inden for 1-2 dage
  • Mere end 300 forskellige modeller
Til checkout (0)

Top 10 mest købte golfbolde 2022!


Skrivet av Alexander Edsmyr
Alexander Edsmyr | 15 februar 2023
Top 10 mest købte golfbolde 2022

Hvad var de mest populære golfbolde i 2022? Nu har vi samlet, hvilke golfbolde vi solgte mest af sidste år. Her kommer en interessant liste over top 10 golfbolde!

10. Callaway Supersoft

Callaway Supersoft har en utroligt lav kompression i kernen, hvilket gør at det er let at opnå maksimal boldhastighed for alle golfspillere, og derfor også øge i længde. Dimplemønsteret HEX er optimeret for at reducere spin i bolden og dette gør at bolden flyver utroligt lige.
Nypris: 209,- - Vores pris: Fra 99,-

Gå til produktet

9. Bridgestone Treosoft

Bridgestone Treosoft er en distancebold, der flyver langt fra tee, men uden at miste den gode fornemmelse omkring greenen.

Denne bold passer godt til golfspilleren med en lidt lavere svinghastighed på udkig efter en langtflyvende bold, som er blød og dejlig at spille med.
Nypris: 239,- - Vores pris: Fra 68,-

Gå til produktet

8. Titleist Tour Soft

Titleist Tour Soft giver en fantastisk blød følelse, rigtig meget længde og en exceptionelt god præstation på greenen.

Tour Soft er produceret til dig, som vil have mere længde uden at tabe kontrol i nærspillet på greenen. Bolden giver mere spin end tidligere og hjælper dig med at komme tættere på flaget. Konstruktionen giver en mere penetrerende boldflugt, så du kan få en konsistent boldflugt du kan stole på, slag efter slag.
Nypris: 319,- - Vores pris: Fra 153,-

Gå til produktet

7. Træningsbolde

Her kan du købe forskellige golfbolde som er perfekte til træning, eller bare til at slå væk.

De genbrugte golfbolde i æsken er af lav kvalitet ? men også til en rigtig billig pris. Det er gamle, ridsede og dårlige bolde.
Vores pris: Fra 122,- / 60 stk

Gå til produktet

6. Wilson Staff Dx2 Soft

Wilson Staff Dx2 Soft er lavet til spillere, som primært søger længde fra tee. Den tynde skal giver god fornemmelse i nærspil og putting. Dette er en af de mest populære bolde i butikken og på webshoppen!
Nypris: 219,- - Vores pris: Fra 84,-

Gå til produktet

5. Titleist Pro V1x

#1 på touren i hele verden! Den utroligt populære Titleist Pro V1x giver en høj boldflugt, hurtigere fornemmelse og masser af spin. Hvis du vil have mere spin og en højere boldflugt, skal du vælge Pro V1x. Du får selvfølgelig den samme fantastiske kontrol rundt på greenen med Drop-and-Stop og en blød fornemmelse, når du putter i.
Nypris: 429,- - Vores pris: Fra 153,-

Gå til produktet

4. Titleist Mix

Her køber du en meget prisværdig blanding af forskellige modeller fra verdens mest populære boldproducent, Titleist. Blandingen indeholder golfbolde, der er særligt velegnede til medium og høj handicappere, herunder Velocity og NXT Extreme.
Vores pris: Fra 99,-

Gå til produktet

3. Titleist NXT Tour

NXT Tour er en fantastisk golfbold, der passer til mange forskellige typer spillere. Hvad der gør bolden så unik er, at du formår at holde længden fra teen, samtidig som du stadig har den dejlige følelse omkring greenen.

Bolden er designet til dem, der ønsker den ultimative kombination af god kontrol, god længde og blød følelse. Anbefales af os her på Out-of-Bounds.
Nypris: 319,- - Vores pris: Fra 68,-

Gå til produktet

2. Titleist Pro V1

#1 på touren i hele verden! Den bløde fornemmelse af en Pro V1 sammen med den fantastiske længde og Drop-and-Stop kontrol er uovertruffen og har i mange år gjort Pro V1 til den absolut mest brugte golfbold på touren rundt omkring i verden. En konsekvent boldflugt, meget lidt spin fra tee og utrolig kontrol omkring greenen.
Nypris: 429,- - Vores pris: Fra 153,-

Gå til produktet

1. Søbolde

Et perfekt miks til dig, som ikke ved hvilken type bold, du skal spille med eller hvis du synes, du ikke mærker så stor forskel på forskellige modeller.
Søbolde box består frem for alt af distancebolde, som du bør spille med, hvis du har som mål at dine slag skal flyve længere og mere lige.

Fyld dem i træningstasken, slå dem ud i vandet eller spred dem så meget du kan på golfbanen. Billigere bolde i den her kvalitet er svære at finde. Eksempler på mærker i kassen er blandt andet Top-Flite, Strata, Nike, Wilson og Pinnacle.
Vores pris: Fra 230,- / 60 stk

Gå til produktet

Sammen slår vi et slag for miljøet

I 2022 steg vores salg af golfbolde med 30%, og 3,3 millioner bolde blev genbrugt af Out of Bounds-dykkere. Det er 150 tons plastik samlet op fra søer! En stor del af golfboldene er i rigtig god stand og efter vask og sortering er de klar til at blive spillet med igen! Ethvert køb fra Out of Bounds er et bidrag til miljøet uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og pris.

Køb golfbolde


Gå ikke glip af næste kampagne - tilmeld dig vores nyhedsbrev her!