• Fri fragt ved ordrer over 650,-
  • Over 75 000 tilfredse kunder
  • Rådgivning fra eksperter
  • Hurtig levering inden for 1-2 dage
  • Mere end 300 forskellige modeller
Til checkout (0)

Bolddykkere: Søgen efter det hvide guld


Skrivet av Marco Wimmer
Marco Wimmer | 11 februari 2020
Golfboldykkere

Hvordan ser det ud, når golfboldykkere arbejder? Er det virkelig et job? JA! Det er et job. Boldykkere arbejder hårdt, for altid at give os de bedste sø golfbolde til dig. Her er nogle billeder fra deres arbejdsdag.

Når den svenske golfsæson er bedst, har vores dykkere ikke tid til at nyde en dejlig golfrunde. I stedet er de i kulden og mørket, i bunden af en sø. Dykning er ikke kun sjovt på Great Barrier Reef eller ved en smuk ø i Thailand. Selvom landskabet ikke minder meget om vandet hos den farverige Nemo-fisk, er der noget andet smukt at finde her.

Golfbolde er en miljøbelastning

Fordi i disse undervandsverdener finder vi vores hvide guld - de mistede og glemte golfbolde. Ofte stadig i fremragende stand. Mange bolder kommer direkte fra den nærmeste golfbutik. De gode bolde er simpelthen forsvundet, efter kun et mislykket slag. Hvad sker der med disse? Er der nogen, som vil finde dem!

Golfboldene bliver en byrde, hvis de ikke fjernes fra vandet. Nedbrydningen af en golfbold kan tage op til 1.000 år og påvirke miljøet negativt under nedbrydningen. Giftige stoffer frigives, og blomster og lignende ødelægges langsomt.

Vi er glade for at se, hvor mange golfspillere ligesom os, hjælpe med at bidrage til en mere bæredygtig golf, ved at købe brugte bolde. Efterspørgslen stiger hurtigt, og sidste år kunne vi genbruge ca. 2.000.000 golfbolde !

Bolddykkere hvand

Golfbold dykker er et rigtigt job

For at imødekomme den voksende efterspørgsel har vores dykkere meget at lave. Fra foråret til efteråret rejser de i hele Sverige for at hente de mistede golfbolde fra vores partnerklubber. Når de er leveret til Out of Bounds lager, gennemgår boldene vores grundige rengøringsproces og er opdelt i 300 modeller og forskellige kvalitetsklasser. Vi er meget stolte over, at være i stand til at garantere en så bred vifte af modeller og den bedste kvalitet af brugte golfbolde - gennem vores effektive arbejdsmetode, der er udviklet i mange år.

Men kan du virkelig leve af bolddykning, spørger du dig selv. Ja, det kan du. Det, der oprindeligt var en skør idé hos to teenagere for 12 år siden i dag, er vokset til et firma med 15 fuldtidsstillinger hos Out of Bounds. Dykning er uden tvivl en af de vanskeligste dele af hele processen, og på en god dag samler vores dykkere 10.000 golfbolde op fra det mørke vand. Og at selvom vi ikke har set noget i timevis, er det en vidunderlig oplevelse!

Billeder fra bolddykning


Gående dykker, der bære et net af golfbolde Transport af golfbolde med en John Deere Dykker med tre golfbolde i hånden To dykkere kører væk fra søen, med ny fangst af golfbolde Portræt af en golfbold dykker Dykning efter golfbolde i en sø
Dykker på vej op af søen, med en fuld sæk af golfbolde Dykker ser på hans sæk, fyldt med golfbolde Glade dykkere, på vej væk fra søen Pro V1 bold To dykkere der læsser sække på trailer Dykker med sække fulde af golfbolde
Foto af dykkere inden de hopper i søen En dykker viser en Pro V1 golfbold Dykker med en sæk, fyldt med golfbolde Glade og tilfredse bold dykkere kører med golfbolde Foto af transportering af golfbolde på fairway Dykkere med golfbolde fotograferet foran trailer Out of Bounds bil med teksten We got balls to recycle

Gå ikke glip af næste kampagne - tilmeld dig vores nyhedsbrev her!