Din indkøbskurv er opdateret. Gå til kassen eller forsæt med at handle
Over 50 000 tilfredse kunderInternettets bedste priser på brugte golfboldeHurtig leveringStartede i 2007

5 grunde til att købe brugte golfbolde


22 februari 2019 von Erik Tellman

Pro V1 golfbolde brugte

Du sparer penge

Du sparer penge

Vi har helt sikkert alle stået på tee våde af koldsved efter at have slået tre bolde i skoven og to i vandet. Desværre må vi nok hellere indse og acceptere, at boldene tiltrækkes af vandhazarder, bunkere og træer. At slå 6-7 bolde væk per runde er ikke unormalt, og det er altid tungt at betale hovedløse priser for nye bolde, når man ved at de er væk næste uge. Køb dine bolde brugte, og gør noget sjovere for de 100, 500 eller 1000 kroner du sparer.

Det er godt for miljøet

Det er godt for miljøet

Vi har et utroligt stort ansvar for at bidrage til et bæredygtigt samfund. Miljøaspektet er naturligvis en hverdag for os som arbejder med genbrug. Når titusindvis af golfbolde synker til bunds i søerne, så findes der ingen måde for dem at forfalde på. Her kan du hjælpe ved at købe flere genbrugte golfbolde. Når vi dykker efter boldene samler vi ikke bare plast og gummi op, som ikke hører hjemme i vandløbene. Vi sørger også for at søerne bliver iltet, og dette giver plante- og dyrelivet en reel chance for at udvikle sig. Ved rensning bruger vi udelukkende naturvenlige midler.

Golfklubberne får betalt

Golfklubberne får betalt

Vi har dagligt kontakt med cirka 100 svenske golfklubber, som lader os samle bolde i deres søer. Vi er meget påpasselige med at klubberne får sin andel. Vi regner antal bolde, og klubberne fakturerer os senere for antal bolde vi har indsamlet. Disse penge plejer ofte at gå direkte ind i juniorudviklingen, hvilket giver et reelt tilskud til kassen! Når vi derudover regelmæssigt indsamler nyslåede bolde op fra vores golfbaner er egenskaberne hos boldene uændrede sammenlignet med helt nye bolde.

Du spiller med din favoritbold

Du spiller med din favoritbold

Findes din favoritbold ikke længere i butikken? Den er måske gået ud af produktion, ellers så sælges der ikke tilstrækkeligt af lige præcis den golfbold til at den kan findes på hylderne. Med cirka 500 forskellige modeller i vores sortiment, kan vi næsten garantere at lige præcis dén bold, som du spiller bedst med, findes hos os. Find ud af om vi har hvad du søger: Her finder du alle golfbolde.

Anledning 5 - Roligare med återvinning

Det er fedt at købe brugt

Hos Out of Bounds er vi 15 medarbejdere som arbejder med hele processen fra dykning, rensning, sortering og klassificering til ekspertrådgivning, service og levering. Vi har det sjovt på arbejde, og ser frem til at hjælpe dig med at finde den rette golfbold denne sæson!

Tak for at I handler hos Out of Bounds!

Out of Bounds medarbejdere


Gå ikke glip af næste kampagne - tilmeld dig vores nyhedsbrev her!