Din indkøbskurv er opdateret. Gå til kassen eller forsæt med at handle

Virksomheden

Grundlaget for vores virksomhed er genbrug af golfbolde. Vi gør mere end blot at købe og sælge golfbolde. Alle skall drage fordel af vores måde at tænke og arbejde på, genbrug hører til vores grundlæggende idé. Med hjælp fra dig, kan vi rydde flere søer på golfbolde, der ikke hører hjemme i et vandmiljø,der gör de kun kun skade. Vi interesserer os for vores miljø!

Vores viden og erfarenhed giver vores dykkere en behaglig og effektiv måde at få golfboldene op fra søerne på golfbanen uden at forstyre golfspillet og naturen. Det findes dog lykkejægere og Juniorer som får vores virksomhed at fremstå som negativ fordi de ofte forstyrer golfspillere og ödelägger naturen når de plukker bolde op af vandet.

Dette kan gøres så meget bedre, og i vores virksomhed findes al viden!

Vi er nu på udkig efter golfbaner og klubber, der ønsker at være med i et samarbejde, der vil gavne både dig, os og miljøet.

En holdbar udvikling

En holdbar udvikling er simpelthen vores motto. Vi ledsadgas af de forskellige elementer i konceptet der omfatter: økologisk, social og økonomisk holdbarhed.

Gennem vores dykkere, får vi golfboldene ud af vandet, ryddet op, og reducerer de skadelige kemikalier i følsomme økosystemer, såsom vand hullerne er . Således reducerer vi den menneskelige påvirkning en smule.

Aldrig før har det været mere nødvendigt at bevare jordens ressourcer!