• Golfhæftet 2022 inkl. PLUS 0

Golfhæftet 2022 inkl. PLUS

Dette produkt er udgået Golfhæftet 2023 inkl. PLUS.

Spil banerne flere gange til den halve pris og drag fordel af eksklusive last-minute tider! Golfhæftet har mere end 1200 baner i sit netværk!

Golfhæftet Plus er Golfhæftet med tillæg, som giver dig mulighed for på udvalgte tider at spille på banerne igen for den halve pris. Med Golfhæftet PLUS får du adgang til eksklusive last-minute tider, som du nemt finder via Golfhæftet PLUS websystem. For at udnytte rabatten booker du spilletid som sædvanligt og viser dit Golfhæftet-kort, når du ankommer til banen.

Vi sender det fysiske kort til dig, men du vil også få kortnummeret tilsendt digitalt til din e-mail direkte efter din bestilling.

FAQ

Hvad er Golfhæftet?

Golfhæftet er en tjeneste, som giver dig mulighed for at spille til halv greenfee på mere end 1100 golfbaner i Europa. Alle disse baner kan du besøge en gang per år og udnytte rabatten. Vil du besøge de samme klubber igen for den halve greenfeepris? Tjek Golfhäftet Plus!

Hvad er Golfhæftet Plus?

Golfhæftet Plus er et tillæg du kan købe til dit Golfhæfte, som lader dig spille til halv greenfee igen på udvalgte tider og baner i Golfhæftet. Mange af banerne i Golfhæftet tilbyder dig en mulighed for at besøge dem igen med Golfhæftet Plus. I højsæsonen plejer der at findes tusindvis af tider at vælge imellem. For at se tilgængelige Plustider kan du klikke her. Du kan læse mere om Golfhæftet Plus her.

Hvor mange gange kan jeg udnytte Golfhæftet?

Med Golfhæftet får du muligheden for at spille på alle tilknyttede baner en gang per år til halv greenfee. Der findes altså ingen begrænsninger på at du kun kan spille på et maksimum antal baner. Du har 1100 chancer for fantastisk og billig golf.

Hvor mange gange kan jeg spille på samme golfbane med Golfhæftet Plus?

Med Golfhæftet Plus kan du spille et ubegrænset antal gange i de golfklubber som tilbyder Plustider. Du kan oftest kun have en plustid booket ad gangen, men kan lige så nemt booke en nye tid efter færdigspillet runde.

Kan jeg købe Golfhæftet til en anden?

Du kan sagtens købe Golfhæftet til en anden. Når du køber Golfhæftet er det ikke aktiveret, da du selv aktiverer kortnummeret. Du kan altså forære kortet til en anden person, som derefter selv aktiverer dette på Golfhæftets hjemmeside.

Kan jeg købe mere end et Golfhæfte til mig selv?

Ja og nej. Du kan sagtens bestille flere Golfhæfter, som du derefter forærer væk. Du kan dog kun have et kort aktiveret per person og sæson. Det går altså ikke at aktivere flere kort til sig selv i samme golfsæson.

Hvordan køber jeg Golfhæftet Plus?

Du kan købe Golfhæftet Plus samtidig med at du køber dit almindelige Golfhæfte. Du kan også købe og efterregistrere Plus på dit Golfhæfte senere.

Skal jeg have et fysisk kort?

Nej. Du kan anvende Golfhæftet fuldstændigt digitalt via Golfhæftets app. Når du køber Golfhæftet får du et kortnummer via mail og et fysisk kort med samme kortnummer tilsendt. Når du har aktiveret kortet, får du adgang til dit digitale kort via appen. Dit digitale Golfhæftet-kort er lige så gyldigt som det fysiske kort, både i Danmark og i udlandet. Golfhæftet går under samme navn også internationalt.

Hvilke danske golfklubber er med i Golfhæftet?

Mange danske golfbaner er partnere til Golfhæftet. Listen over klubber bliver hele tiden opdateret. Klik her for at se listen over danske golfbaner. Visse klubber har bestemte tider, hvor spillere med Golfhæftet har adgang. Henvend dig til den pågældende klub for at få mere specifik information.

Hvilke udenlandske golfbaner deltager?

Cirka 1100 klubber i hele Europa er partnere med Golfhæftet. Her finder du en oversigt over alle partnerklubber.

Hvilke golfklubber er med i Golfhæftet Plus?

Alle golfklubber som er med i Golfhæftet behøver ikke at udbyde Plustider, men der plejer at være tusindvis af tider at vælge imellem. Du kan se hvilke golfklubber og tider, som gælder for Golfhæftet Plus her.

Hvad gør jeg, hvis jeg har tabt mit kort?

Golfhæftet kan lige så nemt anvendes digitalt via Golfhæftets app. Hvis du har logget ind der behøver du aldrig at anvende det fysiske kort. Har du ikke logget ind og har du tabt dit kort skal du kontakte Golfhæftet på kundtjanst@golfhaftet.com. Du kan også kontakte os på telefon: +46 (0)8-120 050 10.

Bedst sælgende golfbolde lige nu


Tips från personalen
Personalet anbefaler!
Ekstra mængderabat
3 for 2!
Callaway Chrome Soft

Callaway Chrome Soft

192,-
bestseller 26 mar4-deltgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb
Ekstra mængderabat
3 for 2!
Callaway Supersoft

Callaway Supersoft

92,-
bestseller 26 mar2-deltboldflugt-højBløde boldeskal surlynkompression meget blød
køb
Ekstra mængderabat
3 for 2!
Callaway Diablo Tour

Callaway Diablo Tour

92,-
bestseller 26 mar3-deltboldflugt-middelpremiumboldeskal ionomerkompression medium
køb
Titleist Pro V1

Titleist Pro V1

215,-
bestseller 26 mar3-deltboldflugt-middelgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb

Populært golfudstyr