• Golfhæftet 2022 0

Golfhæftet 2022

Kampagne: Køb 2 stk Golfhæftet, få en gave gratis. Bælg mellem tees fra Lignum, Golfstrømper eller Golfhatte. Valget håndteres efter bestillingen. Vi sender det fysiske kort til dig, men du vil også få kortnummeret tilsendt digitalt til din e-mail direkte efter din bestilling.

Med Golfhæftet 2022 får du mulighed for at spille på mere end 1000 forskellige golfbaner i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Spanien, Storbritannien, Portugal, Frankrig, Estland, Litauen og Italien til halv greenfeepris. Prisen på blot 450 kr. gør at du allerede efter et par runder har tjent pengene ind!

For at udnytte rabatten booker du spilletid som sædvanligt og viser dit Golfhæftekort når du ankommer til banen.

OBS! Inden du kan begynde at anvende dine rabatter, skal du aktivere dit Golfhæfte, dette gør du nemmest her

Golfhæftet 2022

Levering 1-2 dager - Fri fragt
450,-
Golfhæftet 2022

Fakta & Specifikationer


thumb

1100 golfbaner i 16 lande

Spil golf på cirka 1100 golfbaner i 16 forskellige lande! Find dine nye favoritbaner uanset om du er på ferie eller vil spille et nyt sted i dit område. Der findes partnerklubber i Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Irland, Finland, Frankrig, Polen, Estland, Litauen, Tjekkiet og Slovakiet.

thumb

Golfhæftet-appen åbner nye døre

Greenfeechecks- og kuponer er forældede. Takket være Golfhæftet åbnes helt nye døre og digitale muligheder. Opdag både gamle venner og nye samt spændende golfbaner med Golfhæftet-appen! Er du klar til at møde nye udfordringer?

thumb

Så nemt er det!

  1. Bestil dit Golfhæfte fra Out of Bounds og aktivér kortnummeret her.
  2. Download Golfhæftet-appen fra App Store eller Google Play.
  3. Book din starttid som sædvanligt. Partnerklubberne finder du i Golfhæftet-appen.
  4. På spilledagen viser du kortet eller appen i receptionen.
  5. Klaret! Så nemt er det at spare halvdelen af prisen på greenfeen.

FAQ

Hvad er Golfhæftet?

Golfhæftet er en tjeneste, som giver dig mulighed for at spille til halv greenfee på mere end 1100 golfbaner i Europa. Alle disse baner kan du besøge en gang per år og udnytte rabatten. Vil du besøge de samme klubber igen for den halve greenfeepris? Tjek Golfhäftet Plus!

Hvad er Golfhæftet Plus?

Golfhæftet Plus er et tillæg du kan købe til dit Golfhæfte, som lader dig spille til halv greenfee igen på udvalgte tider og baner i Golfhæftet. Mange af banerne i Golfhæftet tilbyder dig en mulighed for at besøge dem igen med Golfhæftet Plus. I højsæsonen plejer der at findes tusindvis af tider at vælge imellem. For at se tilgængelige Plustider kan du klikke her. Du kan læse mere om Golfhæftet Plus her.

Hvor mange gange kan jeg udnytte Golfhæftet?

Med Golfhæftet får du muligheden for at spille på alle tilknyttede baner en gang per år til halv greenfee. Der findes altså ingen begrænsninger på at du kun kan spille på et maksimum antal baner. Du har 1100 chancer for fantastisk og billig golf.

Hvor mange gange kan jeg spille på samme golfbane med Golfhæftet Plus?

Med Golfhæftet Plus kan du spille et ubegrænset antal gange i de golfklubber som tilbyder Plustider. Du kan oftest kun have en plustid booket ad gangen, men kan lige så nemt booke en nye tid efter færdigspillet runde.

Kan jeg købe Golfhæftet til en anden?

Du kan sagtens købe Golfhæftet til en anden. Når du køber Golfhæftet er det ikke aktiveret, da du selv aktiverer kortnummeret. Du kan altså forære kortet til en anden person, som derefter selv aktiverer dette på Golfhæftets hjemmeside.

Kan jeg købe mere end et Golfhæfte til mig selv?

Ja og nej. Du kan sagtens bestille flere Golfhæfter, som du derefter forærer væk. Du kan dog kun have et kort aktiveret per person og sæson. Det går altså ikke at aktivere flere kort til sig selv i samme golfsæson.

Hvordan køber jeg Golfhæftet Plus?

Du kan købe Golfhæftet Plus samtidig med at du køber dit almindelige Golfhæfte. Du kan også købe og efterregistrere Plus på dit Golfhæfte senere.

Skal jeg have et fysisk kort?

Nej. Du kan anvende Golfhæftet fuldstændigt digitalt via Golfhæftets app. Når du køber Golfhæftet får du et kortnummer via mail og et fysisk kort med samme kortnummer tilsendt. Når du har aktiveret kortet, får du adgang til dit digitale kort via appen. Dit digitale Golfhæftet-kort er lige så gyldigt som det fysiske kort, både i Danmark og i udlandet. Golfhæftet går under samme navn også internationalt.

Hvilke danske golfklubber er med i Golfhæftet?

Mange danske golfbaner er partnere til Golfhæftet. Listen over klubber bliver hele tiden opdateret. Klik her for at se listen over danske golfbaner. Visse klubber har bestemte tider, hvor spillere med Golfhæftet har adgang. Henvend dig til den pågældende klub for at få mere specifik information.

Hvilke udenlandske golfbaner deltager?

Cirka 1100 klubber i hele Europa er partnere med Golfhæftet. Her finder du en oversigt over alle partnerklubber.

Hvilke golfklubber er med i Golfhæftet Plus?

Alle golfklubber som er med i Golfhæftet behøver ikke at udbyde Plustider, men der plejer at være tusindvis af tider at vælge imellem. Du kan se hvilke golfklubber og tider, som gælder for Golfhæftet Plus her.

Hvad gør jeg, hvis jeg har tabt mit kort?

Golfhæftet kan lige så nemt anvendes digitalt via Golfhæftets app. Hvis du har logget ind der behøver du aldrig at anvende det fysiske kort. Har du ikke logget ind og har du tabt dit kort skal du kontakte Golfhæftet på kundtjanst@golfhaftet.com. Du kan også kontakte os på telefon: +46 (0)8-120 050 10.

Golfhæftet 2022

Levering 1-2 dager - Fri fragt
450,-
Golfhæftet 2022

Bedst sælgende golfbolde lige nu


Titleist NXT Tour

Titleist NXT Tour

92,-
bestseller 6 dec3-deltboldflugt-middelpremiumboldeskal ionomerkompression medium
køb
Titleist Pro V1

Titleist Pro V1

161,-
bestseller 6 dec3-deltboldflugt-middelgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb
Tips från personalen
Personalet anbefaler!
Callaway Chrome Soft

Callaway Chrome Soft

176,-
bestseller 6 dec4-deltgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb
Callaway Supersoft

Callaway Supersoft

92,-
bestseller 6 dec2-deltboldflugt-højBløde boldeskal surlynkompression meget blød
køb

Populært golfudstyr