• Golfhæftet 2021 inkl. PLUS 0

Golfhæftet 2021 inkl. PLUS

Spil banerne flere gange til den halve pris og drag fordel af eksklusive last-minute tider! Golfhæftet har mere end 1000 baner i sit netværk!

Golfhæftet Plus er Golfhæftet med tillæg, som giver dig mulighed for på udvalgte tider at spille på banerne igen for den halve pris. Med Golfhæftet Plus får du adgang til eksklusive last-minute tider, som du nemt finder via Golfhæftet Plus websystem. For at udnytte rabatten booker du spilletid som sædvanligt og viser dit Golfhæftet-kort, når du ankommer til banen.

Vi sender kortet til dig samtidig med at du også får sendt kortnummeret digitalt til din e-mail.

Golfhæftet 2021 inkl. PLUS

Levering 1-2 dager - Fri fragt
649,-
450,-
Golfhæftet 2021 inkl. PLUS
Hvad er Golfhäftet?

Golfhäftet er en tjeneste, som giver dig mulighed for at spille til halv greenfee på mere end 1100 golfbaner i Europa. Alle disse baner kan du besøge en gang per år og udnytte rabatten. Vil du besøge de samme klubber igen for den halve greenfeepris? Tjek Golfhäftet Plus!

Hvad er Golfhäftet Plus?

Golfhäftet Plus er et tillæg du kan købe til dit Golfhäfte, som lader dig spille til halv greenfee igen på udvalgte tider og baner i Golfhäftet. Mange af banerne i Golfhäftet tilbyder dig en mulighed for at besøge dem igen med Golfhäftet Plus. I højsæsonen plejer der at findes tusindvis af tider at vælge imellem. For at se tilgængelige Plustider kan du klikke her. Du kan læse mere om Golfhäftet Plus her.

Hvor mange gange kan jeg udnytte Golfhäftet?

Med Golfhäftet får du muligheden for at spille på alle tilknyttede baner en gang per år til halv greenfee. Der findes altså ingen begrænsninger på at du kun kan spille på et maksimum antal baner. Du har 1100 chancer for fantastisk og billig golf.

Hvor mange gange kan jeg spille på samme golfbane med Golfhäftet Plus?

Med Golfhäftet Plus kan du spille et ubegrænset antal gange i de golfklubber som tilbyder Plustider. Du kan oftest kun have en plustid booket ad gangen, men kan lige så nemt booke en nye tid efter færdigspillet runde.

Kan jeg købe Golfhäftet til en anden?

Du kan sagtens købe Golfhäftet til en anden. Når du køber Golfhäftet er det ikke aktiveret, da du selv aktiverer kortnummeret. Du kan altså forære kortet til en anden person, som derefter selv aktiverer dette på Golfhäftets hjemmeside.

Kan jeg købe mere end et Golfhäfte til mig selv?

Ja og nej. Du kan sagtens bestille flere Golfhäfter, som du derefter forærer væk. Du kan dog kun have et kort aktiveret per person og sæson. Det går altså ikke at aktivere flere kort til sig selv i samme golfsæson.

Hvordan køber jeg Golfhäftet Plus?

Du kan købe Golfhäftet Plus samtidig med at du køber dit almindelige Golfhäfte. Du kan også købe og efterregistrere Plus på dit Golfhäfte senere.

Skal jeg have et fysisk kort?

Nej. Du kan anvende Golfhäftet fuldstændigt digitalt via Golfhäftets app. Når du køber Golfhäftet får du et kortnummer via mail og et fysisk kort med samme kortnummer tilsendt. Når du har aktiveret kortet, får du adgang til dit digitale kort via appen. Dit digitale Golfhäftet-kort er lige så gyldigt som det fysiske kort, både i Danmark og i udlandet. Golfhäftet går under samme navn også internationalt.

Hvilke danske golfklubber er med i Golfhäftet?

Mange danske golfbaner er partnere til Golfhäftet. Listen over klubber bliver hele tiden opdateret. Klik her for at se listen over danske golfbaner. Visse klubber har bestemte tider, hvor spillere med Golfhäftet har adgang. Henvend dig til den pågældende klub for at få mere specifik information.

Hvilke golfklubber er med i Golfhäftet Plus?

Alle golfklubber som er med i Golfhäftet behøver ikke at udbyde Plustider, men der plejer at være tusindvis af tider at vælge imellem. Du kan se hvilke golfklubber og tider, som gælder for Golfhäftet Plus her.

Hvad gør jeg, hvis jeg har tabt mit kort?

Golfhäftet kan lige så nemt anvendes digitalt via Golfhäftets app. Hvis du har logget ind der behøver du aldrig at anvende det fysiske kort. Har du ikke logget ind og har du tabt dit kort skal du kontakte Golfhäftet på kundtjanst@golfhaftet.com. Du kan også kontakte os på telefon: +46 (0)8-120 050 10.

Golfhæftet 2021 inkl. PLUS

Levering 1-2 dager - Fri fragt
649,-
450,-
Golfhæftet 2021 inkl. PLUS

Bedst sælgende golfbolde lige nu


Titleist NXT Tour

Titleist NXT Tour

92,-
bestseller 20 jun3-deltboldflugt-middelpremiumboldeskal ionomerkompression medium
køb
Tips från personalen
Personalet anbefaler!
-10%
Titleist Pro V1 (2017)

Titleist Pro V1 (2017)

221,- 245
bestseller 20 jun3-deltboldflugt-middelgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb
Titleist Pro V1

Titleist Pro V1

161,-
bestseller 20 jun3-deltboldflugt-middelgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb