• Golfamore 2024 inkl. PLUS 0

Golfamore 2024 inkl. PLUS

Spil banerne flere gange til den halve pris og drag fordel af eksklusive last-minute tider! Golfamore har mere end 1300 baner i sit netværk!

Golfamore PLUS er Golfamore (Golfhæftet) med tillæg, som giver dig mulighed for på udvalgte tider at spille på banerne igen for den halve pris. Med Golfhæftet PLUS får du adgang til eksklusive last-minute tider, som du nemt finder via Golfhæftet PLUS websystem. For at udnytte rabatten booker du spilletid som sædvanligt og viser dit Golfhæftet-kort, når du ankommer til banen.

Når du køber Golfamore 2024 hos Out of Bounds, får du kortnummeret tilsendt digitalt til din mail lige efter bestilling. Samtidig sender vi det fysiske kort ud til dig. 🏌

Golfamore 2024 inkl. PLUS

Levering 1-2 dageFri fragt
Vejl. pris 650,-
450,-
Golfamore 2024 inkl. PLUS

Fakta & Specifikationer


thumb

Så nemt er det!

  1. Bestil dit Golfamore fra Out of Bounds og aktivér kortnummeret her.
  2. Download Golfamore-appen fra App Store eller Google Play.
  3. Book din starttid som sædvanligt. Partnerklubberne finder du i Golfamore-appen.
  4. På spilledagen viser du kortet eller appen i receptionen.
  5. Klaret! Så nemt er det at spare halvdelen af prisen på greenfeen.

thumb

1300 golfbaner i 17 lande

Spil golf på cirka 1300 golfbaner i 17 forskellige lande! Find dine nye favoritbaner uanset om du er på ferie eller vil spille et nyt sted i dit område. Der findes partnerklubber i Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Irland, Finland, Frankrig, Polen, Estland, Litauen, Tjekkiet og Slovakiet.

thumb

Golfamore-appen åbner nye døre

Greenfeechecks- og kuponer er forældede. Takket være Golfamore åbnes helt nye døre og digitale muligheder. Opdag både gamle venner og nye samt spændende golfbaner med Golfamore-appen! Er du klar til at møde nye udfordringer?

FAQ

Hvad er Golfamore?

Golfamore (Golfhæftet) er en tjeneste, som giver dig mulighed for at spille til halv greenfee på mere end 1300 golfbaner i Europa. Alle disse baner kan du besøge en gang per år og udnytte rabatten. Vil du besøge de samme klubber igen for den halve greenfeepris? Tjek Golfamore PLUS!

Hvad er Golfamore PLUS?

Golfamore PLUS er et tillæg du kan købe til dit Golfamore (Golfhæfte), som lader dig spille til halv greenfee igen på udvalgte tider og baner i Golfamore. Mange af banerne i Golfamore tilbyder dig en mulighed for at besøge dem igen med Golfamore PLUS. I højsæsonen plejer der at findes tusindvis af tider at vælge imellem. For at se tilgængelige Plustider kan du klikke her. Du kan læse mere om Golfamore PLUS her.

Hvor mange gange kan jeg udnytte Golfamore?

Med Golfhæftet får du muligheden for at spille på alle tilknyttede baner en gang per år til halv greenfee. Der findes altså ingen begrænsninger på at du kun kan spille på et maksimum antal baner. Du har 1100 chancer for fantastisk og billig golf.

Hvor mange gange kan jeg spille på samme golfbane med Golfamore PLUS?

Med Golfamore PLUS kan du spille et ubegrænset antal gange i de golfklubber som tilbyder Plustider. Du kan oftest kun have en plustid booket ad gangen, men kan lige så nemt booke en nye tid efter færdigspillet runde.

Kan jeg købe Golfamore til en anden?

Du kan sagtens købe Golfamore til en anden. Når du køber Golfamore er det ikke aktiveret, da du selv aktiverer kortnummeret. Du kan altså forære kortet til en anden person, som derefter selv aktiverer dette på Golfamores hjemmeside.

Kan jeg købe mere end et Golfamore til mig selv?

Ja og nej. Du kan sagtens bestille flere Golfamore, som du derefter forærer væk. Du kan dog kun have et kort aktiveret per person og sæson. Det går altså ikke at aktivere flere kort til sig selv i samme golfsæson.

Hvordan køber jeg Golfamore PLUS?

Du kan købe Golfamore PLUS samtidig med at du køber dit almindelige Golfamore. Du kan også købe og efterregistrere PLUS på dit Golfamore senere.

Skal jeg have et fysisk kort?

Nej. Du kan anvende Golfamore fuldstændigt digitalt via Golfamores app. Når du køber Golfamore får du et kortnummer via mail og et fysisk kort med samme kortnummer tilsendt. Når du har aktiveret kortet, får du adgang til dit digitale kort via appen. Dit digitale Golfamore-kort er lige så gyldigt som det fysiske kort, både i Danmark og i udlandet. Golfamore går under samme navn også internationalt.

Hvilke danske golfklubber er med i Golfamore?

Mange danske golfbaner er partnere til Golfamore. Listen over klubber bliver hele tiden opdateret. Klik her for at se listen over danske golfbaner. Visse klubber har bestemte tider, hvor spillere med Golfamore har adgang. Henvend dig til den pågældende klub for at få mere specifik information.

Hvilke udenlandske golfbaner deltager?

Cirka 1300 klubber i hele Europa er partnere med Golfamore. Her finder du en oversigt over alle partnerklubber.

Hvilke golfklubber er med i Golfamore PLUS?

Alle golfklubber som er med i Golfamore behøver ikke at udbyde Plustider, men der plejer at være tusindvis af tider at vælge imellem. Du kan se hvilke golfklubber og tider, som gælder for Golfamore PLUS her.

Hvad gør jeg, hvis jeg har tabt mit kort?

Golfamore kan lige så nemt anvendes digitalt via Golfamore app. Hvis du har logget ind der behøver du aldrig at anvende det fysiske kort. Har du ikke logget ind og har du tabt dit kort skal du kontakte Golfamore på kundtjanst@golfhaftet.com. Du kan også kontakte os på telefon: +46 (0)8-120 050 10.

Golfamore 2024 inkl. PLUS

Levering 1-2 dageFri fragt
Vejl. pris 650,-
450,-
Golfamore 2024 inkl. PLUS

Bedst sælgende golfbolde lige nu


-20%
Callaway Mix

Callaway Mix

308,- 384
bestseller 19 majboldmiks
køb
Tips från personalen
Personalet anbefaler!
Titleist Pro V1 Mix

Titleist Pro V1 Mix

538,-
bestseller 19 majgreenspin højskal uretantourboldekompression medium
køb
-12%
produktbild

Søbolde

292,- 330
bestseller 19 majdistanceboldeboldmiks
køb
TaylorMade Mix

TaylorMade Mix

307,-
bestseller 19 majboldmiks
køb

Populært golfudstyr